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ECOSLAY

Jello Shot

CHF 32,95
540
FC0097
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Product description

DESCRIPTION

Let's get the party started! The Jello Shot enables even the most structured curls to achieve long-lasting, frizz-free results in the simplest possible way. With okra extact, aloe vera juice and chamomile, this super-thick, strawberry-scented gel firmly holds even the kinkiest curls in place!

100% Homemade - 100% Natural

SHELF LIFE: 9 months when refrigerated.

 

HOW TO USE

On wet hair: Liberally apply Jello Shot on soaking wet hair. Air dry or diffuse for volume.

On dry hair: Sparingly apply Jello Shot to frizzies and fly aways.

 

INGREDIENTS

Water, Okra extract, Aloe vera juice, Pectin, Chamomile flower extract, Nettle leaf extract, Melissa leaf extract, Peppermint leaf extract, Horsetail leaf extract, Yucca Vera leaf extract, propanediol (corn-based preservative booster), aminopropanol (pH balancer), strawberry fruit essence, benzyl alcohol dehydroacetic acid (non-drying alcohol used in preservation system), carbomer 980 (thickener), sodium gluconate (beet-based preservative booster).

 

CONTENT

Refill pack 473ML (new bigger size)

 

REFILL JAR

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Review (1)

Victoria 21-07-2021 16:13

Sommer, hohe Luftfeuchtigkeit... eine Herausforderung (Frizz). Und in vielen Produkten hat es einfache Feuchthaltemittel (Glycerin z.B.) Nicht so in Ecoslay. Weil es in Orange Marmalade Agave drin hat (Feuchthaltemittel), style ich momentan nur mit Jelly Shot und das Resultat ist fantastisch! (Wenn ich dann mal mag, versuche ich die OM auch bei hoher Luftfeuchtigkeit ;) ). Erst war ich bei Jello Shot skeptisch, weil die Konsistenz sehr dick ist. Nach dem Trocknen ist davon nichts mehr vorhanden.
Ecoslay überzeugt mich rundum: Philosophie, natürlich, einfach in der Anwendung und vor allem tolle Resultate!
(Ich: 2b-3a Wellen-Locken, dicht, normal bis hoch porös, mittel-dickes Haar)

5 stars based on 1 reviews
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